جمعه ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ 20 September 2024
دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۶۲۱۱۶

جنجال‌های یک رئیس فدراسیون ورزشی

جنجال‌های یک رئیس فدراسیون ورزشی
بسیاری معتقدند او این اقدامات را برای جلب توجه انجام می‌دهد. بسیاری از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی و سلبریتی‌های جویای نام در دنیا اقداماتی انجام می‌دهند که مورد نفرت همگان است و همین امر موجب معروفیت آن‌ها می‌شود. جلب توجه منفی یکی از اقداماتی است که این روزها بسیار رواج دارد.

  رئیس یکی از فدراسیون‌های ورزشی به تازگی خبرساز شده است. این رئیس فدراسیون به دلیل اینکه یکی از خبرنگاران به او اعتراض کرده بود که گویش مازنی زبان‌ها را مسخره کرده است، او را اخراج کرد. پیش از این نیز نمازخواندن او در یک جلسه علنی حاشیه‌هایی به همراه داشته است. بسیاری معتقدند او این اقدامات را برای جلب توجه انجام می‌دهد. بسیاری از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی و سلبریتی‌های جویای نام در دنیا اقداماتی انجام می‌دهند که مورد نفرت همگان است و همین امر موجب معروفیت آن‌ها می‌شود. جلب توجه منفی یکی از اقداماتی است که این روزها بسیار رواج دارد. انجمن روزنامه‌نگاران استان تهران از رسانه‌ها درخواست کرد تا این رئیس فدراسیون ورزشی را که خبرنگاری را از نشست خبری خود اخراج کرده بود، تحریم کنند.

 

پرونده فساد مالی؛ ماجرا از چه قرار است؟

 

این رئیس فدراسیون ورزشی، در دوران ریاست جمهوری روحانی نیز پرونده داشته است. او در زمانی که سلطانی‌فر، وزیر ورزش وقت بوده است، به دلیل پرونده‌های باز فساد مالی، تایید صلاحیت نشده بود. او تعهد داده بود که اگر در پرونده محکوم شود، استعفا می‌دهد. دلیل اینکه وی برکنار نشد این است که بر اساس قانون، دولت و وزرای ورزش نمی‌توانن رئیس یک فدراسیون ورزشی را برکنار کنند. همچنان هم پرونده او در حال بررسی است. این رئیس فدراسیون ورزشی تظاهر به متشرع بودن می‌کند، در جلسات علنی نماز می‌خواند تا خود را تبرئه کرده و دین را سپر بلای خود کند. او ادعا می‌کند به عنوان یک فرد مذهبی با روشنفکران و خبرنگاران مشکل دارد. تخلفات مالی این رئیس فدراسیون ورزشی مربوط به شهرداری و یکی از شهرداران سابق تهران است.

 

ارسال نظر
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیجر همه جا، از اتاق کودک تا میز کافه و رستوران

چه کسانی از پیجر استفاده می‌کنند؟

در گفت‌وگوی فراز با «علی بهشتی نیا»، کارشناس آموزشی بررسی شد

مخاطرات اختصاص ۲۰ درصد از ظرفیت مدارس به اتباع افغانی

زندگی